Postet nga: Zgjedhjet 2021

Bashkimi Evropian vendosë misionin vëzhgues të zgjedhjeve në Kosovë

Bashkimi Evropian ka vendosur një Mision të Vëzhgimit të Zgjedhjeve të BE -së (MVZ) për të vëzhguar zgjedhjet lokale të planifikuara për 17 tetor 2021.

Zgjedhjet 2021, PS merr drejtimin e shumicës së qarqeve

Procesi i numërimit të votave për zgjedhjet parlamentare 2021 ka përfunduar në 10 qarqe.

Shqipëri, numërohen 90 për qind e votave – prin Partia Socialiste

Partia Socialiste në Shqipëri kryeson si forcë e parë në tetë qarqe të vendit, ndërkohë që mbi 90 për qind e kutive të votimit janë numëruar.

Demokracia në Veprim publikon raportin përfundimtar të monitorimit të zgjedhjeve të 14 shkurtit 2021

Misioni vendor për vëzhgimin e zgjedhjeve "Demokracia në Veprim" (DnV), ka publikuar raportet përfundimtare të zgjedhjeve, duke përfshirë raportin për vëzhgimin e zgjedhjeve, raportin ...

KQZ-ja nuk i publikon kontratat për zgjedhjet e 14 shkurtit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk i ka publikuar kontratat e nënshkruara për zgjedhjet e 14 shkurtit, siç obligohet me rregullat e prokurimit.

Nis vlerësimi i votave të mërgatës

Qendra e Numërimit të Rezultateve ka filluar procesin e vlerësimit të pakove të supozuara me fletëvotime dhe selektimin e tyre, të cilat kanë ardhur nga jashtë Kosovë...

Subjektet politike me më pak se 1000 vota

Në  zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës të mbajtura më 14 shkurt, pesë subjekte politike në rezultatet preliminare nuk kanë arritur të marrin mbi 1000 vota.

Ja sa vota i humbi PDK në Drenicë

Partia Demokratike e Kosovës ka pësuar rënie edhe në Drenicë, bastionin kryesor të saj që nga themelimi i partisë.