Postet nga: viti 2021

ZKA: MAShTI subvencionoi OJQ edhe pse nuk kishin ofruar dëshmi që s’janë nën hetime

Zyra Kombëtare e Auditorit ka gjetur mangësi në procesin e subvencionimit të OJQ-ve nga ana e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit gjatë vitit 2021.

OKB: Shifra rekorde të refugjatëve më 2021

Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR), ka thënë se numri i njerëzve që kanë ikur nga shtëpitë e tyre më 2021 ka arritur në nivelet ...

Me paratë e destinuara për mallra dhe shërbime Komuna e Malishevës e dërgoi stafin në Shqipëri për rekreacion

Komuna e Malishevës gjatë vitit 2021 i kishte dërguar në shëtitje në Shqipëri stafin e komunës për katër ditë, me buxhetin e kategorisë pë...

UP, mbi 7 mijë euro shpenzime në dreka dhe darka zyrtare në vitin 2021

Mbi 7 mijë euro janë shpenzuar nga një pjesë e menaxhmentit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në dreka dhe darka zyrtare gjatë vitit 2021. UP ka pasur shpenzime edhe në ...

Dialogu Kosovë-Serbi më 2021, konsiderohet vit i humbur

Procesi i dialogut për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovë dhe Serbisë në vitin 2021, po konsiderohet vit i humbur.

Viti me rritjen më të lartë të çmimeve

Rritja e çmimeve të produkteve ushqimore e ka vështirësuar sigurimin e artikujve të nevojshëm për familjen me gjashtë anëtarë, Përvetica, nga Prishtina.

Çeku: Këto ditë pritet fillimi i punimeve në Kompleksin Memorial "Adem Jashari"

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka thënë se këto ditë pritet fillimi i punimeve në Kompleksin Memorial "Adem Jashari” në Prekaz të Skenderajt.

Diplomacia amerikane gjatë vitit 2021

Presidenti Joe Biden erdhi në Shtëpinë e Bardhë me mesazhin “Amerika është rikthyer” ndërsa premtoi se diplomacia do t’i zërë vendin fuqisë ushtarake, si instrumenti kryesor ...