Postet nga: Valbona Musliu Selimaj

Dështon seanca për drogë ndaj Sekiraqës dhe dy të akuzuarve tjerë

Seanca për gjykimin e të akuzuarve Lirim Sekiraqa, Erlind Dobra dhe Demir Preni e cila ishte caktuar të mbahej sot ka dështuar pasi që mungonte anëtarja e ...

Vrasja e Naim Hajrizit, të akuzuarit marrin në pyetje njëri tjetrin në gjykatë

Në gjykimin që po zhvillohet për vrasjen e tani të ndjerit Naim Hajrizit, i akuzuari Osman Spahiu u morr në pyetje nga i akuzuari tjetër Gëzim Retkoceri ...

Gjykimi i avokatit Haxhi Çekaj, avokati Osmani i kërkon trupit gjykues mbrojtje nga dëshmitari

Në gjykimin e avokatit Haxhi Çekaj, i cili akuzohet për mashtrim, është marrë në pyetje dëshmitari i rastit, Jashar Lokaj.

Kërkohet përjashtimi i trupit gjykues dhe prokurorit në rastin ‘Syri i Popullit’

Mbrojtësit e të akuzuarve në rastin “Syri i popullit”, kanë kërkuar sot përjashtimin e trupit gjykues, kryetares  Naime Jashanica, anëtarëve Vesel Ismaili dhe Valbona Musliu ...

Dështon seanca ndaj avokatit të akuzuar për mashtrim të klientit

Seanca gjyqësore ndaj avokatit Haxhi Çekaj, i cili po akuzohet për mashtrim, ka dështuar të mbahet sot.

Azem Vllasi u plagos me armë me ‘shurdhues’

Në gjykimin për plagosjen e avokatit Azem Vllasi, rast i njohur si ‘Syri i Popullit' në pjesën kur u bë dëgjimi i një dëshmitari lidhur me ...

Gjykatësja sëmuret, dështon seanca ndaj avokatit Çekaj

Dështon seanca gjyqësore në gjykimin ndaj avokatit Haxhi Çekaj, i cili po akuzohet për mashtrim. Seanca gjyqësore ishte paraparë të mbahej sot, mirëpo nuk është ...

Gjykata: Rrjedhja e ujit në banesë shkas i tentimvrasjes në Dardani

Rrjedhja e gypave të ujit ishte shkak i një mosmarrëveshjeje me dy komshinjëve në Prishtinë që përfundoi me të shtëna.