Postet nga: Valbona Disha-Haxhosaj

Mungon prokurorja, dështon gjykimi për korrupsion ndaj drejtoreshës së Kadastrit në Klinë

Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë gjykimin kundër Njomza Grabanicës, drejtoreshë e Drejtorisë për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronësi në Klinë.

Gjykimi për vrasjen që dyshohet se u krye me pagesë, kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë

Me kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë ka vazhduar gjykimi i katër të akuzuarve për rastin e vrasjes së Ferdinand Gjinit.

Gjykata refuzoi ekspertizën e mbrojtjes në rastin e gjykimit ndaj të dyshuarit për vrasjen e vëllait

Gjykata e Pejës përmes vendimit ka refuzuar që si provë të administrohet ekspertiza mjekoligjore e punuar nga ekspertët e shtetit Shqipërisë, në gjykimin ndaj Asllan Nikqi, ...

Mungon prokurorja, dështon seanca për vrasjen me pagesë në Deçan

 

Avokati i të akuzuarit për vrasjen e vëllait me bisht të sëpatës dorëzon në gjykatë ekspertizë të kryer në Shqipëri

Asllan Nikqi, i akuzuar për vrasjen e vëllait të tij ka dalë sot para gjykatës për t'u ballafaquar me aktakuzën e prokurorisë.

Dosja e Prokurorisë - Si u falsifikuan rezultatet zgjedhore nga komisionerja e akuzuar në Prilep të Deçanit?

 

Aktakuzë për korrupsion ndaj drejtoreshës për Kadastër në Klinë

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë për korrupsion ndaj drejtoreshës së Drejtorisë për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronësi në Klinë, Njomza Grabanica.

Vrasja e Mentor Zekajt, mospajtime mes avokatit të të akuzuarit dhe atij të palës së dëmtuar

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi për vrasjen e 6 marsit të vitit 2017, ku nga plumbat e shkrepur u vra Mentor Zekaj.