Postet nga: Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti”

Profesoresha pretendon se e larguan nga puna këtë vit në Universitetin e Prizrenit dy deputetë turq, ministri e një profesoreshë

Profesoresha Hysnije Koro po pretendon se gjatë këtij viti i është bërë e padrejtë nga një profesoreshë e rregullt e Fakultetit të Edukimit të Universitetit “Ukshin Hoti” në ...

Nderohet jeta dhe vepra e doajenëve të arsimit prizrenas, Vedat Kiseri dhe Yll Zajmi

Universiteti i Prizrenit "Ukshin Hoti" sot ka mbajtur akademi përkujtimore për vdekjen e profesorëve, Vedat Kiseri dhe Yll Zajmi.

Universiteti i Prizrenit të premten mban akademi përkujtimore për profesorët Yll Zajmi dhe Vedat Kiseri

Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti” do të mbajë akademi përkujtimore për vdekjen e Prof. Dr. Yll Zajmi dhe Prof. Dr. Vedat Kiseri.

VIDEO - Universiteti i Prizrenit ende çalon në respektimin e tërësishëm të masave anti COVID-19

Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti” përsëri nuk qëndron mirë në respektimin e disa masave mbrojtëse dhe parandaluese të COVID-19.

Rektori i Universitetit të Prizrenit me vetëm 7 euro e gjysmë para të gatshme

Rektori i Universitetit të Prizrenit "Ukshin Hoti", Ismet Temaj në deklarimin e tij të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka të deklaruara 7 euro e gjysmë para të gatshme në ...

Ekspertët ndërkombëtarë: Universiteti i Prizrenit nuk e di numrin e studentëve

Ekspertët ndërkombëtar të angazhuar nga Agjencia e Kosovës për Akreditim(AKA), për vlerësimin e Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”, rekomanduan që ky universitet ...

Rektori nuk e komenton vendimin për mosakreditimin e Universitetit të Prizrenit

KALLXO.com raportoi sot ekskluzivisht së në mbledhjen e Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC), është vendosur që t’u tërhiqet akreditimi institucional për vitin akademik 2019/2020 ...

Parlamenti Studentor akuzon NISMA-n për ndërhyrje në zgjedhje të rektorit në Universitetin e Prizrenit

Parlamenti Studentor në Universitet të Prizrenit ka reaguar ndaj vendimit të Këshillit Drejtues të këtij universiteti për shtyrjen e votimit për rektorin e  ri.