Postet nga: universiteti i pejës

Rektori i Universitetit të Pejës, deklaroi mbi 300 mijë euro pasuri

Rektori i Universitetit të Pejës “Haxhi Zeka”, Fadil Millaku posedon rreth 300 mijë euro pasuri.

Shpallen zgjedhjet e përgjithshme në Universitetin e Pejës

Këshilli Drejtues i Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, ka vendosur që të shpallë zgjedhjet e përgjithshme në këtë universitet, të cilat do të organizohen në pajtim me ...

Reagimi i Universitetit të Pejës, 'një mal' me gabime drejtshkrimore

Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka” dje humbi akreditimin institucional nga Agjencia e Kosovës për Akreditim, përmes të cilit vendim, ky universitet nuk do të mund të ...

Universiteti i Pejës mban shpresa në Kuvendin e Kosovës për akreditimin institucional

Universiteti ” Haxhi Zeka ” në Pejë ka dalë me reagim publik pas lajmit se Këshilli Shtetëror i Cilësisë ka votuar pro rekomandimeve të ekspertëve ndërkombëtarë ...

Universiteti i Pejës zgjedh katër anëtarë të Këshillit Drejtues

Senati i Universitetit ”Haxhi Zeka” në Pejë, ka zgjedhur katër anëtarët e Këshillit Drejtues të këtij universiteti nga radhët e stafit akademik.

Dosja e ekspertëve ndërkombëtar që rekomandon mosakreditimin e Universitetit të Pejës

Agjencia e Kosovës për Akreditim(AKA), kishte angazhuar dy eksperte ndërkombëtare, për të vlerësuar Universitetin publik të Pejës “Haxhi Zeka”.

Profesorët e Pejës me pagë e honorare në dy vende të punës

Të paktën gjashtë profesorë të Universitetit të Pejës marrin pagë dhe shtesa për orë mbi normë në këtë universitet, përderisa janë të angazhuar edhe në ...

Afër 50 për qind e drejtimeve në Universitetin e Pejës do mbyllen

Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka” do të pranojë shumë më pak studentë në vitin e ardhshëm akademik nëse hyn në fuqi vendimi i Agjencisë së Kosovës ...