Postet nga: avokat

Dorëhiqet nga Policia e Kosovës hetuesi i ‘Brezovicës’

Pas 23 viteve punë në Policinë e Kosovës, sot përfundimisht ka zhveshur uniformën e policisë për ta veshur atë të avokatit.

VIDEO - Avokati Besnik Berisha flet për arrestimin e tij, e quan të paligjshëm

Avokati Besnik Berisha ka folur në detaje rreth arrestimit të tij ditë më parë, duke e cilësuar atë përsëri si arrestim të paligjshëm dhe kundërkushtetues.

Qeveria e Kosovës miraton nismën që avokatët të mund të punojnë në Kosovë dhe Shqipëri

Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar nismën që profesioni i avokatit dhe ndërmjetësit në zgjedhjen e mosmarrëveshjeve të mund të ushtrohet në Kosovë ...

Avokati Rudari: Personat që raportojnë rastet e korrupsionit dëmtohen dhe maltretohen gjatë hetimit

Avokati Naim Rudari ka treguar në emisionin "Kallxo Përnime" se si trajtohen palët që raportojnë rastet e korrupsionit.

Zbulohet mënyra se si të paraburgosurit intervistoheshin nga autoritetet pa pasur avokat

Raporti i përvitshëm i Departamentit të Shtetit Amerikan (DASH) ka theksuar një numër të parregullsive që kanë ndodhur gjatë vitit në Kosovë.

Tomë Gashi për ekspertizën zvicerane të Deharit: Prokuroria Speciale duhet të tregoj të vërtetën - pa manipulime

Avokati Tomë Gashi ka reaguar pas publikimit të njoftimit nga Prokuroria Speciale ku thuhet se ekspertiza zvicerane nuk gjeti ADN tjetër në objektet që kanë qenë në kontakt me ...

‘Hem avokat – hem profesor’, auditori gjen shkelje në Universitetin e Pejës

Auditori i Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ka evidentuar një rast interesant në Universitetin e Pejës “Haxhi Zeka”, gjatë auditimit të tij në vitin 2021.

Haxhiu për rastin e 'Vicianumit': Prokurori luajti rolin e avokatit

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se prona e shtetit te rasti i ish-motelit 'Vicianum' në Vushtrri i është dhënë një personi që ka lidhje me ...