Postet nga: Buxheti 2023

U paguan mbi 28 mijë euro në muaj për qira, Ministria e Bujqësisë pritet të bëhet me objekt të vetin

Një milion euro është shuma e buxhetit të ndarë për ndërtimin e objektit të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR).

Kryeministri Kurti tregon sa do të jetë buxheti i Komunës së Prishtinës për 2023

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se buxheti i Komunës së Prishtinës për vitin 2023 planifikohet të jetë 109 milionë euro.

Buxheti për vitin 2023 për Mitrovicën rreth katër milionë euro më i lartë se për vitin 2022

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, para qytetarëve të Mitrovicës ka prezantuar buxhetin për Komunën e Mitrovicës për vitin 2023.

Albin Kurti prezanton buxhetin për vitin 2023 në Mitrovicë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, para qytetarëve të Mitrovicës ka shpalosur buxhetin për vitin 2023.

Nga muaji shkurt, Qeveria armatos dhe blen pajisje për policinë kufitare

Në muajin shkurt, të vitit që vjen, Policia kufitare pritet të furnizohet me armë dhe pajisje për kontrollin dhe sigurinë kufitare.

Ibrahim Rugova

Komuna e Pejës ndan buxhet për ndërtimin e shtatores së ish-presidentit Ibrahim Rugova

Shtatorja e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, pritet të ndërtohet në Komunën e Pejës. Në dreft-buxhetin e vitit 2023, Komuna e Pejës ka ndarë 100 mijë euro ...

Armë dhe pajisje speciale për Policinë në vlerë mbi 1.4 milionë euro në buxhetin e 2023-ës

Për armë dhe pajisje speciale për Policinë e Kosovës, Qeveria e Kosovës ka ndarë hiç më pak se 1,450,000 euro në projekt-buxhetin për vitin 2023.

Qeveria buxheton 1.8 milionë euro për blerje të auoblindave dhe automjete të veçanta për Policinë

Qeveria e Kosovës për Policinë e Kosovës, në buxhetin për vitin 2023, ka ndarë gjithsej 1,800,000 euro për blerjen e autoblindave dhe mjeteve të tjera të veç...