Postet nga: Universiteti i Gjakovës

Vdes në aksident trafiku prodekani i Universitet të Gjakovës

Universiteti i Gjakovës ka njoftuar se ka vdekur prodekani i Fakultetit të Filologjisë në Universitetin e Gjakovës, Fitor Ollomani.

Fakulteti i Mjekësisë në Gjakovë lejon studentët pa maska (FOTO)

Në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, studentët janë lejuar të hynë pa maska mbrojtëse në hapësirën e brendshme të kë...

Universiteti i Gjakovës blen pajisje me senzorë për dezinfektim të duarve

Universiteti i Gjakovës "Fehmi Agani" ka nënshkruar kontratë në vlerë 3 mijë e 696 euro për furnizim me pajisje me senzorë për dezinfektimin e duarve si masë parandaluese ...

Universiteti i Gjakovës blen materiale kundër COVID-19 dhe materiale mësimore

Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani” ka blerë materiale higjienike kundër COVID-19 dhe materiale të tjera edukative-arsimore në vlerë 2,758 euro.

ORCA: Universiteti i Gjakovës shënon përmirësime në publikime shkencore

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim, ka bërë të ditur se Universiteti i Gjakovës ka shënuar përmirësime në publikime shkencore.

Pasuria e rektorit të Universitetit të Gjakovës, Artan Nimani

Rektori i Universitetit të Gjakovës, Artan Nimani, në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka deklaruar 40,700 euro para të gatshme.