Postet nga: termocentrali

Turqi, mijëra njerëz evakuohen ndërsa zjarret arrijnë në një termocentral

Anijet turke u desh të evakuonin mijëra banorë pasi flakët mbërritën në një termocentral pranë bregdetit, duke krijuar rrezikun e shpërthimeve dhe çlirimit të gazrave ...

KEK-u investon në sigurinë e njësive prodhuese

 

Kandidatët e LVV-së tregojnë qëndrimin për termocentralin ‘Kosova e Re’

15 kandidatë për deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje janë përgjigjur lidhur me qëndrimin e tyre për termocentralin Kosova e Re.

Contour Global i dërgon në ‘ekskursion’ disa gazetarë kosovarë

Contour Global, kompania e cila do të merret me ndërtimin e termocentralit "Kosova e Re", është përkujdesur që pak ditë para se t'ia bëjë të ditur Qeverisë ...

Tërheqja nga “Kosova e Re”, sinjal edhe për investitorët e huaj

Tërheqja e Bankës Botërore nga mbështetja për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re” ka krijuar një situatë te re në tregun e Kosovës, ...

Oda Ekonomike Amerikane: Ndërtimi i termocentralit ‘Kosova e Re’, i domosdoshëm

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë përkrah ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re” , pasi sipas saj furnizimi stabil me energji elektrike është i domosdoshëm.

KEK Rikthen 100 Për Qind të Kapacitetit Prodhues

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka njoftuar se ka kthyer në prodhim edhe bllokun A5 të termocentralit “Kosova A”.

'Contour Global' e Blen Tokën për Termocentral për 10 Euro

Kompania "Contour Global" do të shpenzojë vetëm 10 euro për blerjen e tokës së nevojshme për ndërtimin e termocentralit "Kosova e Re".