Postet nga: telekomi i kosovës

Konsumatorët humbën impulsat, VALA fajëson Z Mobile-n

Telekomi i Kosovës e ka fajësuar kompaninë Z-Mobile pse konsumatorët e deridjeshëm të kësaj të fundit kanë humbur kreditë e tyre në momentin kur numrat ...

Dhurohen shërbime falas për konsumatorët që kanë kaluar nga Z-Mobile në VALA

Menjëherë pas mesnate, 220 mijë numrat të cilët kanë qenë në pronësi të Z-Mobile kanë kaluar në shfrytëzim te Telekomi i Kosovës.

Z-Mobile shpall 'kapitullimin'

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) ka vendosur që 220 mijë numrat të cilët deri tani kanë qenë në pronësi të Z-Mobile t’ia kalojë në shfrytë...

Telekomi i Kosovës deklarohet pas padisë nga Z-Mobile

Pas një mbledhjeje urgjente të cilën e ka mbajtur sot Bordi i Telekomit të Kosovës në lidhje me padinë e ushtruar nga operatori “Z-Mobile”është deklaruar Kryeshefi i ...

Padia e re e Z-Mobile mbledh bordin e Telekomit të Kosovës

Padia e operatorit “Z-Mobile” e dërguar në arbitrazh ndaj Telekomit të Kosovës, ka mbledhur mëngjesin e sotëm bordin e këtij të fundit.

Telekomit i zhbllokohen xhirollogaritë, arrihet marrëveshje me ATK-në për borxhin milionësh

Telekomi i Kosovës pritet të kryejë një pagesë mbi 2 milionë euro me këste ndaj Administratës Tatimore të Kosovës derisa shqetësime janë shprehur për stabilitetin ...

Akuza për shantazhe e kërcënime në mes menaxhmentit e sindikatës në Telekom

Kryetari i Sindikatës Profesionale të Punëtorëve të Telekomit të Kosovës, Muhamet Xhemajli po pretendon që është kërcënuar përmes telefonit nga kryeshefi ekzekutiv i ...

Reagon Sindikata e Telekomit: Kompania është në gjendjen më të keqe që nga përfundimi i luftës

Në një reagim të gjatë, Sindikata Profesioniste e Telekomit të Kosovës kanë thënë se gjendja e kompanisë është shumë e keqe ndërsa punëtorët nuk duhet ...