Postet nga: telefonat

VIDEO: Shkolla në Pejë ndalon përdorimin e telefonave gjatë mësimit

Shkolla e Mjekësisë në Pejë ka marrë vendim që mos ta lejojë përdorimin e telefonave gjatë procesit mësimor.

Shkencëtarët japin alarmin, zbuluan sëmundjen "Ankthi i ndarjes nga celulari"

Një grup shkencëtarësh nga Hong Kongu kanë ‘tronditur’ botën me studimin e tyre.

Gjykata Kushtetues pritet t`i shpenzojë 3500 Euro për blerjen e 7 telefonave

Gjykata Kushtetuese pritet të shpenzoj deri në 3 mijë e 500 euro për blerjen e telefonave mobilë. Me një mesatare prej 500 eurove për një telefon.

Avokati i Popullit- 4 mijë euro për 14 telefona

Institucioni i Avokatit të Popullit ndau 4 mijë euro për blerjen e telefonave mobilë.

Mitrovica Veriore çon 9 mijë euro në telefona

Komuna e Mitrovicës së Veriut ka shpenzuar 9 mijë e 100 euro për blerjen e telefonave mobilë.

Apple Kërkon Ndjesë për Ngadalësimin e iPhone-ve të Vjetër

Apple ka kërkuar ndjesë pasi u përball me kritikat se e ka bërë qëllimisht ngadalësimin e disa modeleve të vjetra të iPhone.

Ministria Blen ‘Samsung S8’ për 700 Euro

Ministria e Administrimit te Pushtetit Lokal ka blerë telefon “Samsung S8” me vlerë prej 700 eurove.

Zyra e Kryeministrit Blen 3 'iPhone 7' dhe 11 'Samsung'

3 iPhone 7 dhe 11 Samsung A5 të vitit 2017 janë blerjet që i ka bërë zyra e të parit të qeverisë.