Postet nga: spitali i prizrenit

Një pacient i dyshuar për COVID-19 vdes në Spitalin e Prizrenit, ekipa për tërheqjen e kufomave nuk lajmërohet gjithë ditën

Policia e Rajonit të Prizrenit gjatë ditës së sotme ka marrë një informacion në lidhje me një person i cili ka vdekur në Spitalin e Prizrenit por që i ...

Mbingarkimi i Klinikës Infektive në QKUK, Spitali i Prizrenit bëhet gati për pranimin e pacientëve me COVID-19 - PAMJE

Spitali i Prizrenit ka bërë ndarje të dhomave brenda klinikave të tij për pacientët e prekur nga coronavirusi COVID-19.

Prizren: 10 nga 11 pacientët e hemodializës të infektuar me COVID-19 e kalojnë virusin

Drejtori i Infermierisë në Spitalin Rajonal të Prizrenit, Bajram Veza, në një intervistë për KALLXO.com ka folur se si trajtohen pacientët që marrin shërbime të hemodializë...

Skandaloze: S’ka filma të rëntgenit në Spitalin e Prizrenit

Ministri i Shëndetësisë i Qeverisë në detyrë, Uran Ismaili, vazhdon të mburret me "të arriturat" dhe "përmirësimin e gjendjes në shëndetësinë e Kosovës" ...

Mungesë filmash për rëntgen në spitalet e Kosovës

Qendrat spitalore në Kosovë ka ditë që kanë mungesë të materialeve mjekësore –filma për rëntgen.

Suspendohet kirurgu i Spitalit të Prizrenit

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka njoftuar se kirurgu prizrenas është suspenduar nga menaxhmenti i Spitalit të Prizrenit, kjo pasi që i njëjti është parë duke e ...