Postet nga: Sokol Bashota

Dënimi nga Apeli rrezikon ta përjashtoj Sokol Bashoten nga gara për Klinën

Kandidati i PDK-së për Komunën e Klinës Sokol Bashota rrezikon të largohet nga gara për kryetar komune, vetëm pak ditë pasi u certifikua nga KQZ-ja.

Apeli ia vërteton dënimin Sokol Bashotës

Gjykata e Apelit ia ka vërtetuar fajësinë ish kryetarit të Komunës së Klinës, Sokol Bashota tash edhe kandidat për të parin e kësaj komune, ...

Një i dënuar me burg e një me aktakuzë - anëtarë të kryesisë së re të PDK-së

Partia Demokratike e Kosovës ka zgjedhur sot kryesinë e re.

Memli Krasniqi e 'harron' vendimin e Kadri Veselit

Kryetari i ri i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi nuk e ka përfillur një vendim të ish-kreut të PDK-së, Kadri Veseli për zyrtarët e partisë ...

PDK propozon kandidat për kryetar të Klinës Sokol Bashotën, i cili u dënua nga shkalla e parë për korrupsion

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) e ka kandiduar për kryetar të Klinës Sokol Bashotën, i cili në shkurt të këtij viti ishte shpallur fajtor nga ...

Gjykata nuk e trajton kërkesën e prokurorit për t`ia ndaluar ushtrimin e profesionit Sokol Bashotës

Gjykata në Klinë e kishte shpallur fajtor ish-kryetarin e Klinës, Sokol Bashota, për mosdeklarim të pasurisë.

Kryeprokurori i Pejës paralajmëron hetim të pasurisë së Sokol Bashotës

I pari i Prokurorisë së Pejës, Agim Kurmehaj, ka folur për herë të parë për rastet në të cilat akuzohen zyrtarët e lartë komunalë.

Prokurori: Jemi të habitur se si pas 40 provave i akuzuari Sokol Bashota nuk e pranon fajësinë

Drejt fundit është duke shkuar rigjykimi i ish-kryetarit të Klinës, Sokol Bashota dhe ish-nënkryetarit, Enver Berisha.