Postet nga: aktakuzat

KMDLNJ kërkon marrëveshje politike për tejkalim të situatës

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka reaguar në lidhje me konfirmimin e aktakuzave ndaj ish udhëheqësve dhe themeluesve të UÇK-së ...

Clark: Aktakuzat e Speciales pengojnë në ecjen para të Kosovës

Po vazhdojnë reagimet dhe opinionet e personaliteteve të ndryshme vendore e ndërkombëtare lidhur me zhvillimet aktuale që kanë të bëjnë me aktakuzat e Speciales ndaj ish-liderëve ...

Rreth 29 mijë persona u akuzuan nga Prokuroria e Shtetit në 2018-ën

Në vitin e kaluar, 2018-të, numri i të akuzuarve për vepra penale, të moshës madhore, u rrit në 28 mijë e 600 persona apo rreth 2 mijë persona më shumë se ...

Prokuroritë në Kosovë ngrenë 38 aktakuza, kryen edhe bastisje

Prokuroria e Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur 38 aktakuza kundër 43 personave të dyshuar për vepra të ndryshme penale.

Suspendimet nga Veseli: Mbulim i skandaleve apo paralajmërim i zgjedhjeve?

Vetëm disa ditë pasi që mori mandatin e dytë si kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli doli në një konferencë për shtyp ku tha ...

A do të shkarkohet Sokol Bashota nga dega e PDK-së në Klinë?

Në zgjedhjet e brendshme të PDK-së në Klinë, Sokol Bashota është zgjedhur kryetari i degës së partisë në në këtë komunë.

Stuhi në PDK: Kadri Veseli liron nga detyra të gjithë zyrtarët me aktakuza

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli, ka larguar sot nga të gjitha pozitat partiake dhe institucionale të gjithë zyrtarët e PDK-së që kanë aktakuza të ...

Kryetarët e degëve të PDK-së që kanë aktakuza

Partia Demokratike e Kosovës ka kohë që ka nisur procesin e zgjedhjeve të brendshme nën sloganin “Dekada e Re”.