Postet nga: Smajl Latifi

Smajl Latifi kërkon përkrahje urgjente nga Qeveria pas përmbytjeve në Rahovec

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka kërkuar përkrahje urgjente nga Qeveria për shkak të gjendjes së rëndë në këtë komunë nga pë...

Kryetari i Rahovecit fton qytetarët në debat publik

Komuna e Rahovecit ka njoftuar qytetarët se kryetari i Komunës, Smajl Latifi, pritet të mbajë debat publik.

Gjetjet e Auditorit në Rahovec, Smajl Latifi zotohet se do i zbatojë rekomandimet

Sot është mbajtur debati për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit në Rahovec me qëllim të rritjes së transparencës, llogaridhënies dhe menaxhimin e financave publike.

Për t'i kujtuar të rënët në luftë, sot u vu gurthemeli i Muzeut në Krushë të Madhe

Muzeut në kujtim të të rënëve gjatë luftës së fundit në Krushë të Madhe sot i është vënë gurthemeli.

Pas emisionit 'Jeta në Komunë' Rahoveci mobilizohet në eleminimin e deponive ilegale

Në emisionin “Jeta në Komunë” kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi është ballafaquar me një numër të madh të deponive ilegale që hulumtuesit kishin gjetur në këtë qytet.

Kryetari dhe opozita debatojnë për hallet e Rahovecit

Qyteti i Rahovecit është një ndër qytetet më të vjetra të Kosovës. Ky qytet që nga paslufta është udhëhequr nga LDK, PDK dhe AAK.

Pse nuk u pasurua me artefakte Muzeu i Rahovecit?

Qyteti i Rahovecit është një prej vendbanimeve më të vjetra të Kosovës, por historia e tij nuk është ruajtur edhe aq shumë. Rahoveci ka një muze, por nuk ka ...

Polemika mes asamblistit të LVV-së dhe Smajl Latifit për arsimin

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, është i ftuari i radhës në emisionin “Jeta në Komunë”.