Postet nga: kesco

Disa vende të Ballkanit Perëndimor përballen me ndërprerje të rrymës

Shumë qytete në Shqipëri, Mal të Zi, Bosnje e Hercegovinë dhe Kroaci janë përballur me ndërprerje të energjisë elektrike, më 21 qershor.

Pse ZRRE nuk mori parasysh kërkesën e KEK-ut për rritje të çmimit të rrymës për KEDS, KESCO dhe KOSTT?

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka kërkuar rritjen e çmimit të energjisë elektrike për KEDS, KESCO dhe KOSTT. KEK ka parashikuar t’ia shesë 31.50 euro megavatin e ...

Fejzullahu: KEDS, KESCO dhe KOSTT-i gjatë krizës energjetike kanë bërë devijime të qëllimshme

Kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), Ymer Fejzullahu, ka thënë se për shkak të krizës energjetike në Kosovë, në tri vitet e ...

Pse nuk u mor parasysh kërkesa e KEK për rritje të rrymës për KEDS, KESCO dhe KOSTT?

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka kërkuar rritjen e çmimit të energjisë elektrike për KEDS, KESCO dhe KOSTT.

A do të ketë shtrenjtim të energjisë elektrike, flet kryetari i ZRRE-së

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka miratuar sot (22.03.2024)  të hyrat maksimale të lejuara për KOSTT-in, KEDS-in dhe KESCO-n për periudhën prill 2024 – prill 2025.

Miratohen të hyrat maksimale të lejuara për KOSTT, KEDS dhe KESCO

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka miratuar sot, 22.03.2024 të hyrat maksimale të lejuara për KOSTT, KEDS dhe KESCO për periudhën prill 2024 - prill 2025.

ZRRE propozon 401.51 milionë euro buxhet për KESCO-n për 2024, mbi 3 milionë më shumë se vitin e kaluar

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ka propozuar që buxheti për kompanitë që merren me energji në vitin 2024 të jetë 401.51 milionë euro.

KESCO: Vetëm 14 për qind e konsumatorëve kanë fatura 100 euro ose më tepër

Kompania kosovare për furnizim me energji elektrike (KESCO) ka thënë se 400 mijë konsumatorëve deri me tani u janë lexuar njehsorët.