Postet nga: shqipëria

Pakicat në Shqipëri kërkojnë një numërim më të saktë në regjistrimin e popullsisë në vitin 2022

Pas kritikave të përhapura për regjistrimin e popullsisë në vitin 2011, autoritetet në Shqipëri po përballen me thirrje për të përmirësuar mënyrën ...

28 Nëntori - ndër festat kryesore të qytetarëve të Kosovës

Sot, në mbarë botën shqiptarët shënojnë 28 Nëntorin, Festën e Flamurit, ditën e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.  

Detajet e marrëveshjes për studimin e fizibilitetit të linjës hekurudhore Durrës-Prishtinë

Në fushën e infrastrukturës, Kosova dhe Shqipëria pritet të nënshkruajnë memorandum për studimin e fizibilitetit për ndërtimin/rehabilitimin e segmentit hekurudhor Durrës-Prishtinë.

Para sezonit të verës, paralajmërohet qarkullimi pa ndalim në kufirin Kosovë-Shqipëri

Qytetarët e Kosovës dhe Shqipërisë do të mund të qarkullojnë pa ndalesa në kufirin me të dyja shteteve, para sezonit veror të vitit 2022.

Kurti në mbledhjen e qeverive Kosovë - Shqipëri: Jemi një

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se Kosova dhe Shqipëria janë një, teksa ka folur në hapje të mbledhjes së përbashkët të dy qeverive.

Paralajmërohet që nga viti i ardhshëm Kosova dhe Shqipëria të kenë një abetare të përbashkët

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka paralajmëruar që nga viti i ardhshëm Kosova dhe Shqipëria do të mund të kenë një abetare të përbashkët ...

Rama gjatë mbledhjes së Qeverive: Sfida e përbashkët është që të rrisim zbatueshmërinë e marrëveshjeve

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në mbledhjen e përbashkët me Qeverinë e Kosovës ka thënë se sfida e përbashkët është që të rrisin ...

Nis mbledhja e qeverive Kosovë - Shqipëri - LIVE

Kosova dhe Shqipëria, për të shtatën herë me radhë kanë nisur mbledhjen e përbashkët ndërmjet të dy qeverive.