Postet nga: Shkëlzen Gashi

Haradinaj: Deklaratat e Shkelzen Gashit për UÇK-në kanë qenë të pavërteta

Dëshmia e Nasim Haradinajt ka vazhduar me pyetjet e prokurorit.

Publikohet hulumtimi ‘Të damkosurit e Ballkanit’ i Shkëlzen Gashit

Organizata ARMOVERE ka publikuar sot hulumtimin “Të damkosurit e Ballkanit” të Shkëlzen Gashit, i cili evidenton keqprezantimin e shqiptarëve në përgjithësi, atyre në ish-Jugosllavisë, me theks ...

Historia ndryshe e treguar për Kosovën në 'Joint History Project' të CDRSEE-së

Botimi i projektit 'Projekti i historisë se përbashkët' (Joint History Project) të hartuar nga “Qendra për demokraci dhe pajtim në Evropën Juglindore” (CDRSEE)  në Selanik ka ...

Shoqëria civile po hulumton edhe dy raste të diskriminimit të komuniteteve joshumicë të vrarë gjatë luftës në Kosovë

Dy raste të diskriminimit të komuniteteve jo shumicë të vrarë gjatë luftës së fundit në Kosovë janë duke u hulumtuar nga organizata e shoqërisë civile "Admovere".

Nënkryetari i Mitrovicës flet rreth mungesës së emrit të romes 5-vjeçare në pllakën përkujtimore të masakrës në treg

Më 13 mars 2020, në Tregun e Gjelbër të Mitrovicës është ngritur një pllakë përkujtimore në kujtim të viktimave dhe të plagosurve të një sulmi me një granatë që ...

Shoqëria civile kërkon të ndalohet linçimi publik ndaj Shkëlzen Gashit

Një grup i organizatave jo-qeveritare në Kosovë ka kërkuar që të ndalet linçimi publik ndaj aktivistit Shkëlzen Gashi.

Shkëlzen Gashi për gazetën kroate: Shoqëria kosovare nuk duhet t’i mohojë krimet e pjesëtarëve individualë të UÇK-së

Shkëlzen Gashi, ish-këshilltari i kryeministrit në detyrë, Albin Kurtit, ka bërë të ditur se është intervistuar nga portali kroat “Novosti”, lidhur me rrethanat e shkarkimit të tij ...

Tahiri: Tendenca për të zbehur luftën e UÇK-së ishe marrëzi

Ish-ministrja për Dialog, Edita Tahiri, ka thënë se situata politike në Kosovë nuk është fare e mirë, por ja që ndodhën këto zhvillime të reja politike ...