Postet nga: andin hoti

Andin Hoti: Së shpejti do të fillojë të gërmohet në një lokacion të ri në Serbi

Kryetari i Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur, Andin Hoti ka thënë se së shpejti do të fillojë të gërmohet në një lokacion të ri në Serbi.

Hoti: Në pesë lokacione në Kosovë po kërkojmë për varreza masive

Kryetari i Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur, Andin Hoti ka deklaruar se kanë filluar punën në pesë lokacione brenda Kosovës për varreza masive, por siç ...

Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq demanton lajmin për gjetjen e trupit të Ukshin Hotit

Portali “Albanian Post” dje gjatë ditës ka raportuar se kinse është gjetur trupi i ish-profesorit Ukshin Hoti.

​Komisioni për të pagjeturit demanton pohimet për kthimin e eshtrave të Ukshin Hotit

Kushtrim Gara nga Komisioni qeveritar për të pagjeturit ka demantuar lajmin se janë gjetur eshtrat e Ukshin Hotit.

Andin Hoti e mohon se janë gjetur mbetjet trupore të Ukshin Hotit

Gjatë ditës së sotme portali “Albanian Post” ka raportuar se janë gjetur eshtrat e ish profesorit, Ukshin Hotit.

Dialogu Kosovë-Serbi, Andin Hoti jep sqarim lidhur me dakordimin për hapjen e arkivave të luftës

Andin Hoti, kryesuesi i Komisionit qeveritar për personat e zhdukur dhe kryetar i delegacionit për bisedime për çështjen e personave të zhdukur, ka sqaruar temat për ...

Andin Hoti: Iu bëj thirrje faktorëve ndërkombëtar që ta shtojnë̈ presionin ndaj Serbisë̈

Andin Hoti i emëruar në Komisionin Qeveritar për Personat e Zhdukur dhe udhëheqjen e Delegacionit për bisedime për çështjen e personave të zhdukur ka bë...

Qeveria emëron Andin Hotin kryetar të Delegacionit të Kosovës për bisedime për të pagjeturit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që djalin veprimtarit Ukshin Hoti, Andin Hotin ta emërojë kryetar të delegacionit të Kosovës për bisedime ...