Postet nga: Shkeljet

Rrena e drejtorit të RTK-së për emisionin 'Jeta në Kosovë'

Në një kohë kur të gjithë e kanë vëmendjen te pronat e Radoiçiqit e te transmetuesit e mesazheve serbe në kabllorët e Kosovës, publikut iu servua ...

Shkeljet që i konstatoi Auditori në RTK nën udhëheqjen e bordit dhe menaxhmentit të ri

Zyra Kombëtare e Auditimit, ZKA, ka publikuar raportin për auditimin e RTK-së për vitin 2022 me të cilin ka konstatuar se ka patur shkelje në mënyrën ...

Haxhiu: Në raportin e Inspektoriatit për rastin e Deharit janë evidentuar dy shkelje

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë të ditur se ka kërkuar inspektim nga Inspektorati i Ministrisë së Drejtësisë, për të sqaruar zbatimin e procedurave ...

ZKA: Raporti për prokurim i KEK-ut u dërgua në Departamentin për çështje juridike dhe kundër mashtrimit

Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, ka përmendur disa raste të cilat janë dërguar në Prokurori nga Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), të cilat i kanë identifikuar ...

KPMShCK kërkon kthimin në punën të drejtorit të Departamentit të Sportit në MKRS, Ibër Alajt

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës (KPMShCK) ka anuluar vendimin e Komisionit Disiplinor të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit ...

SHBA vendos sanksione ndaj Kinës, Mianmarit dhe Koresë së Veriut

Shtetet e Bashkuara vendosën të premten sanksione të reja lidhur me të drejtat e njeriut ndaj dhjetëra njerëzve dhe subjekteve të lidhura me Kinën, Mianmarin, Korenë ...

Raporti i ekspertëve të BE-së, telashet që i karakterizuan zgjedhjet e 14 shkurtit 

Problemet me votimin jashtë Kosovës, mosrespektimi i masave kundër pandemisë gjatë fushatës, rinumërimi i votave për shkak të mospërputhjeve, gjatë procesit të zgjedhjeve të ...

Privatësia, mbrojtja që ende nuk trajtohet në gjykatë

Edhe pse ligji e garanton të drejtën për privatësi, gjykatat e vendit ende nuk kanë të dhëna për numrin e padive ku palët janë ...