Postet nga: armëpushimi

Armëpushimi i brishtë mes Izraelit dhe Hamasit pas 11 ditë luftimesh

Palestinezët u mblodhën në Jeruzalemin Lindor të premten për të festuar armëpushimin mes Izraelit dhe Hamasit, që kthyeu një qetësi të paqëndrueshme në Gaza ...

Nis së zbatuari armëpushimi mes Izraelit dhe Hamasit

 

Arrihet armëpushimi në Gaza

Qeveria e Izraelit ka konfirmuar miratimin e vendimit për një armëpushim në Gaza.

ShBA Kërkon Armëpushim për Konfliktin në Siri

Shtetet e Bashkuara kanë prezantuar draft-rezolutën e re në Këshillin e Sigurimit në Kombet e Bashkuara, duke kërkuar 30 ditë armëpushim në Goutan Lindore, enklavë në Siri, ...

Macron i Kërkon Erdoganit Armëpushime edhe në Afrin

Presidenti francez i deklaroi sot homologut turk, Recep Tayyip Erdogan, se armëpushimi në Siri duhet vendosur, duke përfshirë edhe rajonin kurd Afrin, ku Turqia ka ndërmarrë një ...

Irani do t'i Vazhdojë Sulmet në Siri Pavarësisht Armëpushimit

Irani ka thënë se sulmet kundër “terroristëve”, jashtë Damaskut do të vazhdojnë, mirëpo Teherani dhe qeveria siriane do të respektojnë armëpushimin 30-ditor të OKB-së, në ...

KS i OKB-së Miraton Rezolutën për Armëpushim 30-Ditor në Siri

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara ka miratuar në mënyrë anonime një rezolutë, me anë të së cilës kërkohet armëpushim 30-ditor në Siri, transmeton ...

OKB Kundërshton Armëpushimin Njëmujor në Siri

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara ka kundërshtuar kërkesën e disa ndihmës-zyrtarëve të OKB-së për një armëpushim humanitar njëmujor në ...