Postet nga: Shëndeti mendor

Mbahet konferenca për shëndetin mendor për të rinjtë e Ballkanit Perëndimor

Ekspertë të vendeve të Ballkanit Perëndimor janë takuar në Tiranë për të diskutuar për menaxhimin dhe implementimin e çështjeve që kanë të bëjnë me shëndetin ...

Problemet e shëndetit mendor - identifikimi i hershëm ndryshon jetën e fëmijëve

Të jesh i shëndetshëm mendërisht gjatë fëmijërisë do të thotë të arrish kulmin zhvillimor, emocional, të mësosh aftësi të shëndetshme sociale dhe ...

Ndëshkimi trupor i fëmijëve, lëndim fizik e emocional

Ndëshkimi trupor i fëmijëve konsiderohet si lëndim fizik e emocional dhe si dukuri duhet ndalur.

Besim Kodra: Problemi ekonomik në familje gjatë pandemisë i bëri fëmijët të ndihen keq

Besim Kodra nga Shoqata e të Drejtave të Pacientëve të Kosovës ka thënë se sfidat dhe problemet ekonomike në familje gjatë këtyre dy viteve në pandemi ...

Rifadije Sopi-Krasniqi: Prindërit kanë pasur barrën më të madhe në kohën e izolimit

Rifadije Sopi Krasniqi nga Këshilli i Prindërve të Prishtinës ka thënë se gjatë kësaj kohe të pandemisë, barrën me të madhe e kanë pasur ...

Valbona Dermaku: QKMF nuk ka psikolog

Valbona Dermaku, pediatre në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë, ka thënë se kjo qendër nuk ka psikolog.

Musliu: Fëmijët janë lënë anash, psikologët në shkolla nuk po angazhohen me justifikimin se s'ka buxhet

Arian Musliu, psikolog i specializuar i fëmijëve, ka thënë se Kosova e ka një ligj që për çdo shkollë me mbi 500 nxënës duhet të ...

Vlera Dani: Fëmijët përjetuan ankth dhe panik nga lajmet gjatë kohës së izolimit

Vlera Dani, aktiviste për të drejtat e fëmijëve, ka thënë se gjatë kohës së izolimit fëmijët u përballën me panik e ...