Postet nga: Shaqir Zika

Polici hetues dëshmon për rastin e tentim grabitjes në "Ria Capital"

Trim Vokshi, i akuzuari për grabitje në tentativë në "Ria Capital", është ballafaquar sot me dëshminë e zyrtarit policor, A.I, në gjykatë.

Gjakovë - Prokurori heq dorë nga akuza e tentim vrasjes

 

Gjakovë, hidhet aktakuza ndaj të akuzuarve për vendosjen e afisheve fetare kundër votimeve

Gjykata e Gjakovës ka hedhur poshtë aktakuzën e Prokurorisë të ngritur nga prokurori Ramiz Buzhala dhe ka pushuar procedurën penale ndaj dy të akuzuarve për ndikim ...

Gjakovë, rigjykimi për tentim vrasje, i dëmtuari sillet i prangosur nga burgu

Seanca e gjykimit të Driton Orllatit, i akuzuar për tentim vrasjen e Bashkim Elshanit në fshatin Brestovc të Rahovecit, nuk është mbajtur dhe është shtyrë për më 27 mars.

Rrëfimet e punëtorëve për tentim grabitjen në 'Ria Capital'

Trim Vokshi, i akuzuari për grabitje në tentativë në ‘Ria Capital’, është ballafaquar me dëshmitë e punëtore të institucionit ku dyshohej se kishte tentuar ta kryente grabitjen.

Afishe fetare për t’i penguar votuesit, të akuzuarit nuk i pranojnë ligjet dhe gjykatën e Kosovës

Haki Azemaj dhe Valon Dervishaj të akuzuar për ndikim te votuesit e 6 tetorit që të mos marrin pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare të 6 tetorit 2019, sot dolën ...

Gjakovë, gjykata refuzon kërkesën e avokatit për aktakuzën për 18 qese me marihuanë e heroinë

Avokati Masar Vula kërkoi sot në gjykatë që aktakuza ndaj klientit të tij Besnik Shotani, të hedhet poshtë por gjykata e refuzoi këtë kërkesë.

Dosja e Prokurorisë - Si kontrabandoheshin migrantët në këmbim të 1500 deri në 2000 euro

Të akuzuarit për kontrabandim me migrantë, Lan Selmani dhe Ramadan Fazlia, u deklaruan të pafajshëm para gjykatës së Gjakovës.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!