Postet nga: rritja e cmimeve

Kosova e përmbylli vitin 2022 me 11.6% inflacion

Fundi i vitit 2022, raftet e marketeve në vend i pritën qytetarët me çmime dukshëm më të shtrenjta. Produktet e njëjta patën rritje të vazhdueshme kur ...

Sa u rritën çmimet e produkteve brenda një viti?

Çmimet e konsumit në Kosovë kanë shënuar rritje. Nga të dhënat e Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK) për muajin korrik 2022, vërehet se qytetarëve ...

A po iu ktheheni druve?

Për shkak të frikës se mund të ketë reduktime, por edhe rritje të çmimit të rrymës, familja Beka nga Prishtina, ka vendosur që këtë dimër ...

Kuvendi miratoi rezolutën e LVV-së për adresimin e rritjes së çmimeve

Me 61 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës ka miratuar rezolutën e Lëvizjes Vetëvendosje për adresimin e rritjes së çmimeve.

GAP: 104 euro më shumë kosto e blerjes së shportës me artikuj të njejtë krahasuar me vitin 2021 (FOTO)

104 euro më shumë i është dashur të paguajë një familjeje 5-anëtarëshe në qershor të këtij viti, për shërbimet dhe blerjet e njëjta që ka ...

Kuvendi pa kuorum për të proceduar rezolutën për rritjen e çmimeve

Në mungesë të kuorumit, Kuvendi i Kosovës nuk ka mundur që të hedhë në votim rezolutën e Lëvizjes Vetëvendosje për adresimin e rritjes së çmimeve.

Hajdari: Nuk kam gjetur asnjë politikë të zhvilluar në 10 vitet e fundit për tregti e industri

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka deklaruar se si ministre, nuk ka gjetur asnjë politikë të zhvilluar për industrinë, investimet, tregtinë dhe turizmin në 10 ...

Rritet çmimi i peletit në Kosovë, 1 ton kushton deri në 400 euro

Peleti, lënda djegëse e cila përdoret për ngrohje është shtrenjtuar. Çmimi për një ton pelet aktualisht arrin deri në 400 euro, ndërsa një vit më ...