Postet nga: rifat latifi

Ministri i Shëndetësisë udhëton në ShBA, merr pjesë në një konferencë shkencore

Ministri i Shëndetësisë së Kosovës, Rifat Latifi, do të marrë pjesë sot në konferencën shkencore të 19-të Louis R.M. Del Guercio në ShBA si profesor ...

Në maj është planifikuar të vijnë në Kosovë disa mjekë të huaj për të kryer disa intervenime kardiokirurgjike te fëmijët

Nga 7 deri më 14 maj, është planifikuar që disa profesionistë të huaj shëndetësorë të vijnë në Kosovë për t'i kryer disa intervenime kardiokirurgjike te fëmijët në ...

Ministri Latifi thotë se nuk është në dijeni që mjekëve u janë ndalur shtesat prej 300 eurove

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur lidhur me shtesat prej 300 eurove për mjekët dhe infermierëve të Kosovës.

Ministri Latifi flet për Ligjin për sigurime shëndetësore dhe për Sistemin Informativ Shëndetësor

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur për Ligjin për sigurime shëndetësore dhe Sistemin Informativ Shëndetësor.

Latifi: Kosova u ka së paku 13 milionë euro borxh spitaleve turke

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se Kosova u ka të paktën 13 milionë euro borxh spitaleve turke për trajtimin ...

Ministri Latifi thotë se lista esenciale e barnave do të përmbushet deri në 90 për qind

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, ka thënë se aktualisht është arritur deri në 70 për qind përmbushja e listës esenciale të barnave.

Ministri i Shëndetësisë: Brenda dy viteve do ta hapim Spitalin e Traumës

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, tha në emisionin "Kallxo Përnime" se brenda dy viteve në Kosovë do të hapet Spitali i Traumës.

Ministri i Shëndetësisë: Në 22 klinika janë më shumë se 10 mijë pacientë në listë të pritjes

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, në emisionin “Kallxo Përnime”, ka folur për listat e pritjes  së pacientëve për rezonancë magnetike dhe për koronarografi ...