Postet nga: rezervat shteterore

Anulohet tenderi për rezervat shtetërore

Me arsyetimin se ka pranuar oferta me çmime më të larta se sa ka parashikuar, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), ka anuluar një tender për ...

Mungesa e deputetëve të LVV-së, dështon mbledhja e Komisionit hetimor për rezervat shtetëtore

Në mungesë të deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, ka dështuar sot mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me dyshimet për keqpërdorim të rezervave shtetë...

Përplasje në Kuvend mes deputetëve: ‘Nuk jemi ardhë për filma’

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Halil Thaçi në Komisionin Hetimor Parlamentar në lidhje me dyshimet për keqpërdorimet me rezervat shtetërore, ka deklaruar se është e ...

Në përpjekjen e tetë formohet komisioni hetimor për rezervat shtetërore, polemika mes pozitës e opozitës

Në përpjekjen e tetë është konstituuar komisioni hetimor parlamentar në lidhje me dyshimet për keqpërdorim të rezervave shtetërore.

Kica-Xhelili kërkon llogari nga deputetët që po bojkotojnë komisionin hetimor për rezervat shtetërore

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Doarsa Kica-Xhelili, i ka pyetur deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje përse po e bojkotojnë për shtatë herë me radhë ...

Mbyllur për media, qeveria miraton ndryshimin dhe plotësimin e programit vjetor për rezervat shtetërore

Pa praninë e mediave, Qeveria ka miratuar vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e Programit vjetor 2023 për Rezervat Shtetërore të Mallrave.

Pushteti kritikohet për bllokimin e konstituimit të komisionit hetimor parlamentar për rezervat shtetërore

Pas një debati disaorësh, që u përcoll me akuza e kritika, si nga opozita por edhe pozita, Kuvendi i Kosovës me 69 vota pro themeloi në shtator të ...

Kuvendi themelon Komisionin Hetimor për rezervat shtetërore

Pas disa orësh diskutime, Kuvendi i Kosovës ka themeluar Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore, si dhe dyshimet pë...