Postet nga: Rasim maloku

Prokuroria: Kështu të akuzuarit vidhnin naftë nga ekskavatorët e ‘Bechtel Enka’-s

Në Gjykatën e Ferizajt sot është mbajtur seanca e gjykimit ndaj Bunjamin Lokut, i cili së bashku me Mentor Tushën dhe një të mitur akuzohen se në më...

Mbrohen në heshtje ish-gjykatësja Safete Tolaj, djali i saj dhe polici

Në Gjykatën e Ferizajt sot është mbajtur seanca e radhës e rigjykimit të ish-gjyqtares Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe marrje ...

Prokuroria tërhiqet nga aktakuza ndaj njërit të akuzuar për 'spiunim' të biznesit të djemve të Isa Mustafës

Në Gjykatën e Ferizajt sot është dhënë fjala përfundimtare në rastin e zyrtarëve doganorë, të akuzuar se zbuluan sekretin tregtar të djemve të ish-kryeministrit Isa Mustafa ...

Akuzohen për 'spiunazh' në biznesin e djemve të Isa Mustafës

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca gjyqësore ndaj Enliat Shalës, Ramadan Latifajt dhe Isa Shitit, të cilët nga Prokuroria akuzohen për keqpërdorim të ...

Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit për keqpërdorim të pozitës si dhe shmangie nga pagesat doganore

Në Gjykatën e Ferizajt është mbajtur seanca ndaj Afrim Matoshit, Bekim Ramushollit, Muhamed Beqirit, të cilët nga Prokuroria akuzohen për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe ...

Ferizaj, ish- Drejtori i Arsimit akuzohet për punësime pa konkurs

Muhamet Halili, ish- Drejtor i Arsimit në Ferizaj po akuzohet se ka punësuar mësimdhënës pa konkurs publik.

Vrasja brenda lokalit në Ferizaj, të akuzuarit deklarohen për fajësinë

Dardan Shabani, i akuzuar për vrasje të rëndë në një aheng në lokalin ‘n’Konak’ në Ferizaj ku kishte mbetur i vdekur Elvedin Ibrahimi, nuk e ka pranuar ...

Gjykimi i ish Togerit të Policisë për gjuajtjen me armë në mes të këngëtarëve në lokal nate

Ish Togeri i Policisë së Kosovës Menderes Sinani, ka dhënë mbrojtjen e tij në Gjykatën e Ferizajt.