Postet nga: atdhetar rexhepi

Prokurori kandidat për anëtar të KPK-së, dështon seanca ndaj të akuzuarve për falsifikimin e lejeve të armëve

Seanca ndaj të akuzuarit Atdhetar e Hashim Rexhepi dhe Qëndrim Veselaj të akuzuar për falsifikim të lejeve për armë ka dështuar të mbahet.

Dëshmi se si jepeshin lejet false për bartjen e armëve 24 orë në brez

Mensur Hoti dhe Akile Krasniqi, kanë dhënë dëshmitë e tyre në gjykimin ndaj të akuzuarëve për falsifikimin e lejeve të armëve, Atdhetar e Hashim Rexhepi ...

Të akuzuarit për falsifikimin e lejeve të armëve nuk paraqiten para gjyqit

 

Gjykimi për falsifikim të lejeve për armë, dëshmitari rrëfen sa pagoi për leje

Në gjykimin e Atdhetar dhe Hashim Rexhepit, të akuzuar për falsifikim të lejeve për armë, ka dëshmuar dëshmitari, njëkohësisht i dëmtuari, Fitim Imeri.

Rrëfimi për skandalin e shitjes së lejeve të armëve në emër të MPB

Jahir Krasniqi kishte mbajtur për një kohë pistoletën në brez duke menduar se kishte një armë me leje dhe se leje ishte lëshuar nga Ministria e Punë...

Të akuzuarit për falsifikim të lejeve të armëve deklarohen të pafajshëm

Atdhetar e Hashim Rexhepi si dhe Qëndrim Veselaj u deklaruan të pafajshëm përballë akuzave të Prokurorisë.

Prokurori harron të shkojë në gjykimin për falsifikim të lejeve të armëve

Në gjykimin për falsifikim të lejeve për armë, prokurori i rastit nuk u paraqit në sallë të Gjykatës pasi që tha se kishte harruar se kishte seancë ...

Publikohet fotografia e drejtorit të Policisë me të dyshuarin për falsifikim të lejeve të armëve

Atdhetar Rexhepi i arrestuar para disa muajsh nën dyshimin për falsifikim të lejeve të armëve ka publikuar me datën 12 qershor, një fotografi së me drejtorin rajonal ...