Postet nga: privatizimi

Shtyhet shitja e  asetit në likuidim e tokës bujqësore në Biti të Epërme të Shtërpces

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) njofton se ka shtyrë shitjen e NSH Zadruga Shtërpce – Toka Bujqësore në Biti të Epërme 6.

Bordi i AKP miraton transaksionet e SHAL 50

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të radhës me ç’rast miratoi transaksionet e SHAL 50 e cila u mbajt me 23 shtator 2019.

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për ‘Trepçën’

Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ...

Trashëgimia e pronave të privatizuara ende e padefinuar me ligj

E drejta e trashëgimisë për pronat e privatizuara shoqërore pas 99 vitesh, ende nuk është e përcaktuar me ligj.

Drejtori i Shpend Ahmetit aksionar në biznesin e duhanit

Genc Bashota, drejtor i Drejtorisë për Planifikimin Strategjik dhe Zhvillimit të Qëndrueshëm në Komunën e Prishtinës, ka deklaruar se është bashkëpronar në një biznes ...

Pasuria e Gani Dreshaj disa herë me e madhe se buxheti i Istogut

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, dhe ish kandidati për kryetar të Istogut Gani Dreshaj ka deklaruar se ai bashkë me familjen e tij ...

Komisioni për Zhvillim Ekonomik nuk e votoi vendimin e qeverisë për privatizimin e Telekomit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik… e  ka hequr nga rendi i ditës pikën për vendimin e Qeverisë me të cilin autorizohet Komisioni Qeveritar për privatizimin e ...

Gjykata sot pritet të vendos për të akuzuarin Naser Osmani dhe të tjerët

Gjykata e Prishtinës sot ka paraparë që ta shpallë aktgjykimin ndaj deputetit të Kuvendit të Kosovës Naser Osmanit si dhe të akuzuarve të tjerëve, lidhur me rastin ...