Postet nga: privatizimi

700 milionët e Kosovës larg duarve të kosovarëve

Njohës të zhvillimeve ekonomike kërkojnë nga autoritetet e Kosovës që të krijojnë një legjislacion adekuat, i cili do të mundësonte që mjetet e Fondit të Privatizimit ...

KOSID: Kontrata për privatizimin e KEDS-it me shumë të fshehura

Kontrata e Qeverisë së Kosovës për privatizimin e distribucionit të energjisë elektrike konsiderohet të jetë jotransparente dhe me parregullsi edhe nga shoqëria civile.

Pas fitores së betejës gjyqësore, Telekomi përgatitet për privatizim

Qeveria e Kosovës ka fituar betejën ligjore në Gjykatën e Arbitrazhit kundër kompanisë ‘Axos-Capital’, e cila kërkonte dëmshpërblim qindra miliona euro për ...

AKP Merr Nën Administrim Mbi 1,300 Hektarë Tokë në Shtërpcë

Agjencia Kosovare e Privatizimit, në vazhdën e angazhimeve dhe përkushtimit të saj për identifikimin dhe administrimin e aseteve në pronësi shoqërore, ka arritur të bë...

Bordi i AKP-së Bëhet Jofunksional

Bordi i Agjencisë Kosovare të Privatizimit është bërë jofunksional.

Tokat Bujqësore Jashtë Shitjes

Vendimi i Qeverisë se Kosovës, për të pezulluar përkohësisht për një afat një vjeçar, privatizimin e tokave në pronësi shoqërore, nga ekspertë ...

Serbia Kërkon Rishikim të Privatizimit në Kosovë

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, tha se hënën se Beogradi “do të kërkojë dhe do të insistojë” që ...

AKP Shet Objektin e 'Gërmisë' për 1.8 Milion Euro

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 35 përmes metodës së likuidimit shpalli çmimet më të larta të ofruara për ...