Postet nga: Prek Kola

Vrasja e dhëndrit në Bardhaniq të Gjakovës, 27 vite burgim për mikun nga Shqipëria

 

Del para gjyqit i akuzuari për vrasjen në Bardhaniq të Gjakovës

Col Imeraj, nga fshati Geghysen i Tropojës, Republika e Shqipërisë, i akuzuar për veprat penale vrasje e rëndë, vrasje në tentativë dhe lëndim i lehtë ...

Gjakovë - deklarohen të pafajshëm tre të akuzuarit për korrupsion

Në gjykimin me përmbajtje nën akuza të korrupsionit kundër tre personave, Skender Ndrecajt ish-drejtorit të Infermierisë tani infermier në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, Leonora Ymeraga juriste ...

I ekstraduari nga Italia ballafaqohet me ekspertin mjeko-ligjor

Blerim Nokaj, i akuzuari për grabitjen e qershorit të vitit 2013, doli sot para Gjykatës në Gjakovës për t`u ballafaquar me ekpspertin mjeko-ligjor, pasi ishte arrestuar ...

34 vite burg për vrasjen në fshatin Marmull të Gjakovës

Babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred Gjugja u shpallën sot fajtorë lidhur me vrasjen e Tunë Bezhit në fshatin Marmull të Komunës së Gjakovës.

Del në gjyq i ekstraduari nga Italia që po gjykohet për grabitje në bastore

Blerim Nokaj, i akuzuari për grabitjen e qershorit të vitit 2013, doli sot para Gjykatës së Gjakovës për ta kundërshtuar akuzën e Prokurorisë, pasi ishte ...

Gjakovë, del para gjykatës e akuzuara se kishte kanosur ish-mësuesen e djalit të saj

Arta Skenderi, e akuzuara për kanosjen ndaj mësueses së shkollës fillore “Emin Duraku” në Gjakovë, Leonora Dolit, sot para gjyqtares së rastit Diana Sina, nuk e pranoi ...

Gjakovë, burg e gjobë për grabitjen në tentativë në "Ria Capital"

Trim Vokshi, i akuzuari për grabitje në tentativë në "Ria Capital", u dënua me 3 vite burgim e 6 muaj.