Postet nga: Alfred Gjugja

Vrasja në Marmull të Gjakovës, gjykimi drejt përfundimit

Për vrasjen e Tunë Bezhit në fshatin Marmull të komunës së Gjakovës, ku të akuzuar janë babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred Gjugja, sot u kë...

Rrëfimet e dëshmitarëve dhe ekspertëve për vrasjen në Marmull të Gjakovës

Për vrasjen e Tunë Bezhit në fshatin Marmull të komunës së Gjakovës, ku të akuzuar janë babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred Gjugja, sot u dë...

Vrasja në Marmull, dëshmitari rrëfen momentin e dorëzimit në polici të të akuzuarit Alfred Gjugja

Për vrasjen e Tunë Bezhit në fshatin Marmull të komunës së Gjakovës, ku të akuzuar janë babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred Gjugja, sot u dë...

Vrasja në Marmull - Babë e bir ballafaqohen me dëshmitarë

Për vrasjen e Tunë Bezhit në marsin e vitit 2019, në fshatin Marmull të komunës së Gjakovës, ku të akuzuar janë babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred ...

Vrasja në Marmull, babë e bir dalin para gjyqit

Prek Gjugja dhe Alfred Gjugja, të akuzuar në rastin e vrasjes së Tunë Bezhit në fshatin Marmull të Gjakovës janë sjellë sot para gjyqit.

Dosja e Gjykatës: Arsyet e paraburgimit të Alfred Gjugjajt, i dyshuar për vrasjen në Marmull

Pas vendimit për masën e sigurisë ndaj të pandehurit Alfred Gjugja, Gjykata e Gjakovës ka dhënë arsyet se pse i pandehuri për vrasjen e T. ...

Vrasja në Marmull të Gjakovës, Gjykata merr këtë vendim ndaj të dyshuarit Alfred Gjugja

Gjykata e Gjakovës ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë, duke ia caktuar paraburgimin prej një muaji të pandehurit Alfred Gjugja.

Policia vazhdon ta ruajë familjen e Alfred Gjugjajt, i dyshuar për vrasjen në Marmull - FOTO

Edhe sot, shtëpia e Alfred Gjugjajt, i dyshuar për vrasjen në fshatin Marmull të Gjakovës, po ruhet nga ana e policisë.