Postet nga: Oda Ekonomike

Bizneset deklarojnë gjendje jo të kënaqshme në tremujorin e fundit të vitit 2020

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi sot përmes një konference ka shpalosur raportin nga të gjeturat e anketimit të bizneseve, për tremujorin e katë...

Formohet Bordi Këshillëdhënës për sektorin privat në OEK

Oda Ekonomike e Kosovës ka bërë të ditur se ka formuar Bordit Këshillëdhënës për sektorin privat.

Kompanitë ushqimore kërkojnë lehtësira në TVSH-ja dhe dogana

Kompanitë ushqimore në Kosovë kanë kërkuar nga institucionet e Kosovës lehtësira në TVSH dhe doganë. Në konferencën për media, kryetari i Odës Ekonomike të ...

Eksporti i Shqipërisë në Kosovë rritet për 25 milionë euro në vitin 2019

Në kuadër të Forumit Ekonomik Mbarë-Shqiptar është thënë se në vitin 2019 eksporti i produkteve të Shqipërisë në Kosovë kap vlerën 64 milionë euro. Eksporti i produkteve ...

Panairi i përgjithshëm ‘Prishtina 2019’ hapet sot

Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Qeverinë e Republikës së Kosovës sot do të hap Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2019” i ...

Kryetari i OEK-ut ende pa qëndrim rreth deklaratës së Thaçit për heqjen e taksës

I pari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi, i cili është i thirrur që t`i mbrojë interesat e bizneseve në vend, nuk është deklaruar lidhur ...

Prodhuesit kosovarë: BE-ja po reagon vetëm kur është në pyetje Kosova

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi dhe ai i Klubit të Prodhuesve të Kosovës, Astrit Panxha gjatë nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëunimit ...

OEK: Projektligji për TVSH-në lajm i mirë për bizneset

Oda Ekonomike e Kosovës pas miratimit të Projektligjit për Tatimin në të Ardhurat e Korporatave dhe Projektligjit për Tatimin në të Ardhurat Personale, ka njoftuar se mirë...