Postet nga: OBSH

OBSH nuk ofron përgjigje përfundimtare për origjinën e COVID-19

Ka të ngjarë që koronavirusi i ri është transmetuar nga lakuriqët e natës tek njerëzit, ose drejtpërdrejt ose përmes një kafshe tjetër, thuhet në ...

Draft raporti i OBSh: COVID-19 me gjasë u përhap nga kafshët dhe jo nga laboratori

Një draft-raport i Organizatës Botërore të Shëndetësië thotë se COVID-19 me shumë mundësi u përhap përmes kafshëve dhe me gjasë filloi të ...

Naser Ramadani: Ende s'kemi shifër për përqindjen e popullsisë që e ka kaluar COVID-19

Naser Ramadani, drejtor i Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik në emisionin "Kallxo Pernime" ka thënë se ende nuk dihet se sa për qind e popullisë të ...

OBSH kundërshton pabarazinë në shpërndarjen e vaksinave

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) u shpreh kundër zgjerimit të hendekut në furnizimin me vaksina kundër COVID-19, mes vendeve të pasura dhe atyre të varfë...

OBSH, thirrje për dhurim vaksinash për vendet e varfëra

Kreu i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) i bëri thirrje komunitetit ndërkombëtar të dhurojë vaksina të COVID-19 për vendet me të ardhura ...

Sot një vit OBSh shpalli COVID-19 pandemi globale

Tre muaj pas rastit të parë në botë me coronavirus, Organizata Botërore e Shëndetësisë më 11 mars 2020 shpalli coronavirusin pandemi globale.

OBSH në alarm: Vala e re në Brazil është një tragjedi, paralajmërim për të gjithë botën

Organizata Botërore e Shëndetësisë ngre alarmin për gjithë botën, pasi Brazili po përballet me një tragjedi të shkaktuar nga një valë e re e ...

OBSH do të rekomandojë kërkime shtesë për kontaktet e pacientit të parë me COVID-19 në Kinë

Një raport paraprak nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) mbi origjinën e koronavirusit do të rekomandojë një kërkim më të gjerë për kontaktet e ...