Postet nga: OBSH

OBSH: Në Ukrainë janë sulmuar 200 objekte të kujdesit shëndetësor

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tha se ka dokumentuar 200 sulme në qendrat e kujdesit shëndetësor në Ukrainë që nga fillimi i pushtimit rus më 24 shkurt, ...

OBSH: Rreth 15 milionë njerëz kanë vdekur nga COVID-19

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka vlerësuar se numri i vdekjeve me koronavirus në botë mund të ketë shkuar në rreth 15 milionë.

OBSH konfirmon vdekjen e një fëmije nga një lloj misterioz i hepatitit

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka thënë se të paktën një vdekje është raportuar në lidhje me një shpërthim misterioz të sëmundjes së ...

OBSH raporton 64 sulme në objektet e kujdesit shëndetësor në Ukrainë

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka konfirmuar 64 sulme në objektet shëndetësore në Ukrainë deri më tani, tha të mërkurën Drejtori i Përgjithshëm ...

OBSH: Disa shtete evropiane hoqën “brutalisht” masat kundër COVID-19

Dhjetëra shtete evropiane, përfshirë Gjermaninë, Francën, Italinë dhe Britaninë, kanë hequr kufizimet për COVID-19 në mënyrë “shumë brutale” dhe tani po përjetojnë një rritje ...

OBSH: Rusia sulmoi 18 objekte shëndetësore në Ukrainë

Rusia ka sulmuar 18 objekte shëndetësore që nga fillimi i pushtimit të saj të Ukrainës që nisi dy javë më parë, tha Organizata Botërore e Shëndetë...

OBSh ka verifikuar 18 sulme në objektet shëndetësore në Ukrainë

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh) deri tani ka verifikuar 18 sulme në objektet e kujdesit shëndetësor në Ukrainë, tha të mërkurën Drejtori i Pë...

OBSh: Të paktën 16 sulme në objekte për kujdes shëndetësor

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh) ka thënë se ka verifikuar të paktën 16 sulme ndaj objekteve për kujdes shëndetësor, prej shpërthimit të ...