Postet nga: murat mehmeti

Kallxuesi Murat Mehmeti Nderohet me Çmimin për Guxim Qytetar

Murat Mehmeti, inspektori tatimor që hetoi dhe bëri publike keqpërdorimet milionëshe nga Administrata Tatimore e Kosovës përkundër presioneve në punë, u nderua si qytetari ...

Kryeprokurori Kërkon Koordinim në Hetimin e Krimeve Ekonomike

Këtë kërkesë, Lumezi e bëri gjatë një takimi që pati me Drejtorin e përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni; Drejtorin e Administratës ...

‘Në Hetimet për Vjedhjet në Tatime ka Pasur Çalime’

‘Në Hetimet për Vjedhjet në Tatime ka Pasur Çalime’

Sulejmani tha për emisionin “Jeta në Kosovë” se informacionet që kallxuesi Murat Mehmeti i kishte dhënë në tri seritë e trilogjisë “Vjedhja e Organizuar Tatimore” kanë qenë të ...

ATK Suspendon Zyrtarët e Dyshuar për Korrupsion

Në një komunikatë të lëshuar sot, ATK tha se bazuar në informatat e pranuara nga Prokuroria, ka marrë vendim mbi pezullimin parandalues nga marrëdhënia e punës ...

Murat Mehmeti: ATK-ja Është Det me Mundësi për Manipulime

Murat Mehmeti, kallëzuesi i skemës së evazionit tatimor dhe personazhi kryesor i trilogjisë “Vjedhja e Organizuar Tatimore”, ka folur për gjendjen e përgjithshme të ATK nga ...

ATK Kërcënon Kallxuesit e Korrupsionit

Menaxhmenti i Administratës Tatimore të Kosovës ka nxjerrë vendim përmes të cilit stafit të ATK-së ua ndalon çdo deklarim dhe komunikim me media pa miratimin paraprak të ...

Ramiz Kelmendi: Prokuroria të Merret me Vjedhjet Tatimore

“Emisionet televizive të Jeta Në Kosovë janë emisione investigative, dmth që investigojnë. Ajo (shmangia e tatimeve) tash është ma shumë obligim ligjor i  prokurorisë dhe e organeve ligjore juridike që ...

KOSID në Mbrojtje të Kallxuesit Murat Mehmeti

Murat Mehmeti, Shef i njësive të hetimeve në ATK në emisionin “Jeta në Kosovë” për “Vjedhjet e Organizuara Tatimore” tha se menjëherë pas zbulimit të evazionit fiskal ...