Postet nga: KOSID

Xharra e Berisha fituese të çmimit 'Për të mirën'

Jeta Xharra dhe Dajana Berisha, dy nga themelueset e Konsorciumit të Shoqërisë Civile të Kosovës për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) morën çmimin "Për ...

Jeta Xharra: Rreziqe për qytetarët nëse ndërtohet Termocentrali 'Kosova e Re'

Konsorciumi i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm në Kosovës (KOSID) po prezanton në një konferencë letrën e dërguar në adresë të Korporatë...

Berisha: Partitë politike s'duan të dinë për politika të gjelbërta

Dajana Berisha nga koncorsiumi i shoqërisë civile, KOSID, tha se organet udhëheqëse nuk duan të këshillohen nga organizatat e shoqërisë civile.

Abazi: Tërheqja e Bankës Botërore nga projekti i TC 'Kosova e Re', veprim shumë i rëndësishëm për Kosovën

Haki Abazi, bashkëthemelues i KOSID në debatin publik të organizuar nga Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm me temën "Tërheqja ...

KOSID diskuton për tërheqjen e BB-së nga 'TC Kosova e Re'

Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë "Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në ...

Berisha: Beteja kundër ndërtimit të TC ‘Kosova e Re’ do të vazhdojë (Video)

Berisha: Beteja kundër ndërtimit të TC 'Kosova e Re' do të vazhdojë (Video)

Dajana Berisha nga Konsorciumi i Shoqërisë Civile të Kosovës për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) ka thënë për Kallxo.com se beteja kundër ...

KOSID mban tryezën 'Përfshirja e parimeve të zhvillimit të qëndrueshëm brenda komuniteteve'

Konsorciumit Kosovar të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), mban diskutimin publik me temën "Përfshirja e parimeve të zhvillimit të qëndrueshëm ...

KOSID kërkon anulimin e vendimit të ZRRE-së për faturimin e borxhit të KEDS-it nga xhepi i qytetarëve

Konsorciumi Kosovar për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) ka shprehur indinjatën dhe kundërshtimin ndaj vendimit të Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!