Postet nga: MINT

Komisioni për rezerva shtetërore, Qalaj akuzon deputetin e LVV-së për ndërhyrje në punët e MINT-it

Deputeti i PDK-së, Rashit Qalaj ka njoftuar se kanë kërkuar nga Prokuroria Speciale që të informohen se deri ku mund të intereferojnë deputetët sa i përket trajtimit ...

Ekskluzive: Gjykata i vjetërsoi rastet e Inspektoratit të Tregut të vitit 2021 kundër ‘Artmotion’ dhe ‘IPKO’

Inspektorati i Tregut, qysh në vitin 2021, kishte konstatuar se kontratat e dy operatorëve kabllorë, “IPKO” dhe “Artmotion”, ishin në kundërshtim me Ligjin për Mbrojtjen e Konsumatorëve, ...

Lansohet thirrja për mbështetjen e konsumatorëve për investimin në sisteme të energjisë së ripërtëritshme

Ministria e Ekonomisë ka lansuar sot Thirrjen Publike për mbështetjen e konsumatorëve familjarë dhe ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme për investimin në sisteme ...

Ministria nxjerr vendim: Qytetarët mund ta shkëpusin kontratën për kabllorët nëse operatori nuk i përmbahet kontratës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka njoftuar se pas shqyrtimit të qindra ankesave të konsumatorëve që i ka pranuar Departamenti i Mbrojtjes së Konsumatorit lidhur ...

12 kompani nga Kosova pjesëmarrëse në panairin “Swissbau 2024” në Zvicër

12 kompani nga Kosova do të marrin pjesë në panairin “Swissbau 2024” në Zvicër, i cili do të mbahet nga 16 deri më 19 janar 2024.

Anulohet tenderi për rezervat shtetërore

Me arsyetimin se ka pranuar oferta me çmime më të larta se sa ka parashikuar, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), ka anuluar një tender për ...

Ankesat e qytetarëve ndaj operatorëve kabllorë, reagon MINT

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) është duke i përcjellur me shqetësim ankesat e qytetarëve se disa nga operatorët kabllorë në Kosovë nuk ...

ARBK ofron shërbim digjital për qytetarët

Në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë është hapur shërbimi digjital nga Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve në Kosovë ( ARBK).