Postet nga: Menderes Sinani

Lirohet nga akuza ish-togeri i Policisë, Menderes Sinani

Gjykata e Ferizajt ka shpallur sot vendimin ndaj të akuzuarve Menderes Sinani, Remzi Bislimi, Kreshnik Sefedini dhe Emrush Lalinovci.

Dënohet me burg për disa vepra penale ish-oficeri i Policisë

Gjykata e Ferizajt ka shpallur sot aktgjykimin në rastin e ish-togerit të Policisë, Menderes Sinani dhe Vahid Tahirit.

Ish-togeri i policisë në rigjykim për ryshfet, ndikim e shmangie nga taksat doganore

Në gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca e rigjykimit ndaj ish-zyrtarit të Policisë, Menderes Sinani, i akuzuar për disa vepra penale, ndër to marrje e ryshfetit, ushtrim ...

Gjykimi i ish Togerit të Policisë për gjuajtjen me armë në mes të këngëtarëve në lokal nate

Ish Togeri i Policisë së Kosovës Menderes Sinani, ka dhënë mbrojtjen e tij në Gjykatën e Ferizajt.

Fillon rigjykimi i ish-oficerit të Policisë, i akuzuar për disa vepra penale

Në Gjykatën e Ferizajt ka nisur rigjykimi i ish-oficerit të Policisë së Kosovës, Menderes Sinani, i akuzuar për disa vepra penale, ndër to marrje e ryshfetit, ...

Apeli Shqyrton Dënimin e ish-Togerit Menderes Sinani

Gjykata e Apelit po shqyrton sot vendimin e gjykatës themelore në lidhje me dënimin e ish-togerit policor Menderes Sinani dhe lirimin e Vahid Tahirit.

Shpallet i Pafajshëm, Kërkon mbi 900 Mijë Euro Kompensim

Shpallet i Pafajshëm, Kërkon mbi 900 Mijë Euro Kompensim

Sylejmani akuzohej nga Prokuroria për veprën penale të trafikimit me njerëz.

Dënohet ish-Togeri Menderes Sinani

Ish-togeri në Policinë e Kosovës Menderes Sinani është dënuar sot nga Gjykata Themelore në Ferizaj me dënim unik prej 7 vjetësh burg. Atij gjykata gjithashtu ia ndaloi ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!