Postet nga: mbrojtja civile

Ministria e Zhvillimit Ekonomik pagoi 18 ish-pjesëtarë të strukturave paralele pa dalë në punë

18 pjesëtarë të ish- "Mbrojtjes Civile"  kanë marrë paga nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik megjithëse nuk ka dëshmi që ata janë paraqitur në vendin e punës.

Ministria e Kulturës pagoi 31 ish-pjesëtarë të strukturave paralele pa ditur çfarë bëjnë

Zyra Kombëtare Auditimit ka konstatuar se Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka paguar 31 pjesëtar  të “Mbrojtës civile”, pa ofruar ndonjë dëshmi rreth vijueshmërisë ...

Qeveria i pranon dështimet në veri, s`ka integrim të 483 pjesëtarëve serb të mbrojtjes civile

Në raportin e Qeverisë për deputetët e Kuvendit të Kosovës në lidhje me marrëveshjet e Brukselit, ekzekutivi e ka pranuar se pjesëtarët e mbrojtjes ...

Pasiguri te ish-Pjesëtarët e ‘Mbrojtjes Civile’ në Veri

Ajo dukej aq e thjeshtë në letër. Sipas një marrëveshjeje të ndërmjetësuar nga BE ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, gati 500 ish-punëtorë të “Mbrojtjes Civile" ...

Qeveria e Opozita në Mospajtime Për ‘Mbrojtjen Civile’

Me nënshkrimin e kontratave të punës me 483 ish-pjesëtarë të “Mbrojtjes Civile”, Qeveria e Kosovës konsideron se e ka zbatuar në plotëni Marrëveshjen e Brukselit ...

“Mbrojtja Civile”, Shërbyes apo Banditë?

“Mbrojtja Civile”, Shërbyes apo Banditë?

Formacioni në veri të Mitrovicës “Mbrojtja Civile”, i formuar në vitin 2006, në kohën kur në Serbi ishte qeveria e Vojisllav Koshtunicës, llogaritet t’i ketë mbi 700 pjesë...