Postet nga: diana metushi krasniqi

Ëndrra për gypa: Pjesa më e madhe e Kosovës ende pret impiante për ujërat e zeza

Era nuk është i vetmi problem i shkaktuar nga mungesa e impianteve për trajtimin e ujërave të zeza në Kosovë. Ka gjithashtu pasoja mjedisore, shëndetësore dhe ...

Isuf Zejna: Për shkak të mungesës së bordit të OShP-së qytetarët mbetën pa shumë shërbime

Isuf Zejna, ekspert i prokurimit, gjatë emisionit "Kallxo Përnime" ka komentuar pasojat e zvarritjes së zgjedhjes së bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Kriza në Organin Shqyrtues të Prokurimit - LIVE

Kriza në Organin Shqyrtues të Prokurimit është tema e emisionit të sontëm "Kallxo Përnime".

Denoncimi i Armend Zemajt ngre dyshime për mënyrën se si u shpenzuan ilaqet e COVID-19

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, në emisionin e KALLXO.com ka denoncuar mospërputhje në mes numrit të pacientëve dhe shpenzimeve për ilaqin që përdoret ...

Metushi-Krasniqi: Qeveria zhvilloi rreth 200 prokurime emergjente, mungoi transparenca

Diana Metushi-Krasniqi, monitoruese e shëndetësisë nga KDI, në debatin për gjendjen në klinikat me pacientë me COVID-19, ku i ftuar është edhe ministri i Shëndetësisë, ...

Metushi-Krasniqi: Janë 30 milionë euro më pak për shëndetësi në buxhetin e vitit 2021

Diana Metushi – Krasniqi nga organizata KDI në debatin me zëvendësministrin e Financave ka thënë se në buxhetin për vitin 2021 janë ndarë 30 milionë euro më pak pë...

Për autostrada po i shpronësojnë tokat private, për ujëra të zeza - jo

Komuna e Prishtinës është një nga komunat që arsyetohet se nuk po mund të ndërtojë kolektorët për ujërat e zeza për shkak të problemeve ...

KDI: Lumenjtë e ndotur po i helmojnë bunarët që shfrytëzohen për ujë të pijshëm

Diana Metushi -Krasniqi nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) e ftuar në debatin për lumenjtë e kontaminuar ka treguar se kanë gjetur që lumenjtë e ndotur po shkaktojnë ...