Postet nga: anëtarësimi në be

Komisioni Europian - Bruksel

Gjermania propozon që vendeve kandidate për anëtarësim në BE t’u jepet statusi i vëzhguesit në samite

Udhërrëfyesi për zgjerim sugjeron përfshirjen e vendeve të tilla si Ukraina në zona të BE-së përpara përfundimit të bisedimeve.

Shkupi e Tirana shpresojnë që deri më 2030 të bëhen pjesë e BE-së

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria shpresojnë që deri në vitin 2030 do të bëhen pjesë e Bashkimit Evropian, por deri atëherë duhet të plotësojnë kriteret për ...

Liderët e BE-së konfirmojnë statusin e vendit kandidat për Bosnje e Hercegovinën

Liderët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian, në samitin që u mbajt më 15 dhjetor në Bruksel, konfirmuan statusin e vendit kandidat për Bosnje e Hercegovinën

Scholz: Anëtarësimi i vendeve të Ballkanit në BE është në interes të Gjermanisë

Në një fjalim në parlamentin gjerman, kancelari Olaf Scholz tha sot se është në interesin e Gjermanisë dhe Evropës që vendet e Ballkanit Perëndimor të anëtarësohen ...

Sot nënshkruhet letra e aplikimit për anëtarësim të Kosovës në BE

Sot është planifikuar ceremonia e nënshkrimit të letrës për anëtarësimin e Kosovës në Bashkimin Evropian.

Nesër nënshkruhet letra e aplikimit për anëtarësim të Kosovës në BE

Për nesër është planifikuar ceremonia e nënshkrimit të letrës për anëtarësimin e Kosovës në Bashkimin Evropian.

Bislimi përfundon vizitën 3 ditore në Bruksel, temë diskutimi anëtarësimi në BE

Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi ka publikuar një video në profilin e tij në Facebook mbi takimet 3 ditore të zhvilluara në Bruksel në lidhje me aplikimin e Kosovës pë...

Zëvendëskryeministri Bislimi udhëton për në Bruksel

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, ka udhëtuar sot për në Bruksel.