Postet nga: luftërat e huaja

MPB do të vazhdojë pas pandemisë aktivitetet me fëmijët e kthyer nga Siria e Iraku

Aktivitete të ndryshme të parapara që të mbahen për fëmijët të cilët u kthyen nga zonat e luftës si Siria e Iraku janë shtyrë pë...

Ngriten tri aktakuza për tri gra të rikthyera nga Siria

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj tri grave të cilat janë rikthyer prillin e këtij viti nga Siria e Iraku.

Kosova përballet me sfidën e riintegrimit të familjeve të luftëtarëve të ISIS

Fëmijët e kosovarëve që iu bashkuan Shtetit Islamik në Siri dhe Irak përballen me një rrugë të gjatë të rikuperimit dhe riintegrimit në Kosovë.

Lufta në Siri vazhdon t’i ndajë familjet nga Kosova

Një familje nga Kosova është duke kërkuar nga Qeveria e Kosovës që t’ia kthejë djalin nga Siria. Ai kishte shkuar atje së bashku me gruan, pasi ishte ...

Jeta e grave nga kampet e ISIS në burgun shtëpiak të Kosovës

Jeta nga kampet e Irakut në kushtet e arrestit shtëpiak në shtëpitë e familjeve të tyre u ka kufizuar shumë lirinë e lëvizjes grave të rikthyera nga ...

Si po jetojnë gratë dhe fëmijët e rikthyer nga Siria

Tetori i vitit të kaluar ishte vendimtar, Kosova donte të rikthente kosovarët të cilët gjendeshin në zonat e konfliktit në Siri e Irak.

Shtyhet Gjykimi për Terrorizëm

Gjykimi ndaj 11 të akuzuarve për vepra terroriste u shty për mungesë të njërit nga ta dhe një avokati.