Postet nga: ISIS

ISIS merr përgjegjësinë për sulmin në Vjenë

Grupi militant "Shteti Islamik" (ISIS) ka marrë përgjegjësinë për sulmin në Vjenë, në të cilin janë vrarë katër persona.

Shqipëria urdhëron ekstradimin në Gjermani të një të dyshuari për terrorizëm

Një gjykatë në Shqipëri ka urdhëruar ekstradimin e një burri nga Taxhikistani, i cili kërkohet nga Gjermania si i dyshuar për pjesëmarrje në një grup ...

Dosja e Prokurorisë për kosovaren që lante e gatuante për burrat e ISIS-it

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, njofton se  ka ngritur  aktakuzë kundër të pandehurës V. I., për shkak të veprës penale organizimi dhe pjesë...

Aktakuzë ndaj një të dyshuare për organizim në pjesëmarrje në ‘ISIS’

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, sot ka ngritur një aktakuzë ndaj të pandehurës D. D., për veprën penale organizimi dhe pjesëmarrja në grup ...

Leonis Frangu lirohet për herë të dytë nga akuza për terrorizëm

Leonis Frangu sot u lirua për herë të dytë  nga Gjykata e Prishtinës nga vepra penale - pjesëmarrje në terrorizëm.

Gjykata vendos për të akuzuarën që kishte shkuar në Siri

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore Valbona Berishën, e cila akuzohej për veprën penale organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

E akuzuara për terrorizëm: Në Siri shkova për ta bindur djalin të kthehej në Kosovë

Në seancën e sotme të shqyrtimit fillestar, e akuzuara për pjesëmarrje në grup terrorist, Fikrije Lutfiu, deklaroi se nuk e ndjen veten fajtore lidhur me akuzat që ...

ISIS kërcënon Izraelin me sulme

Grupi militant Shteti Islamik u zotua se do ta shndërrojë Izraelin në shënjestër kryesore të sulmeve të tij.