Postet nga: liridon uruqi

Apeli ia vërteton 18 vite e gjysmë burgim Liridon Uruqit për vrasjen e Fatlind Arifit

Për vrasjen që ka ndodhur me 28 korrik 2018, në fshatin Bresalc të Gjilanit, Gjykata e shkallës së dytë ndaj Liridon Uruqit i dënuar për vrasjen e Fatlind ...

Vrasja e Fatlind Arifit, Gjykata vendos për të akuzuarin Liridon Uruqi

 

Prokuroria ia lehtëson barrën penale Liridon Uruqit i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit

 

Vrasja në Gjilan, psikiatri flet për gjendjen e të akuzuarit Liridon Uruqi

Nën masa të rrepta sigurie edhe sot ka vazhduar seanca ndaj Lirudon Uruqit, i akuzuar për vrajse të rëndë të Fatlind Arifit, kanosje dhe armë mbajtje pa ...

Vrasja në Gjilan - Liridon Uruqi deklarohet për fajësinë

Liridon Uruqi, i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit në fshatin Bresalc të Gjilanit nuk e ka pranuar fajësinë për vrasje dhe kanosje në rigjykimin ndaj tij.

Dënohet Liridon Uruqi për vrasjen në Bresalc

Gjykata në Gjilan e ka dënuar me 25 vjet burg, dënim unik Liridon Uruqin që akuzohej për vrasjen e ndodhur në korrik të vitit të kaluar në Bresalc  ...

Përshkrimi i vrasjes tragjike dhe fjalët e fundit të viktimës

Në një aktakuzë prej 18 faqeve është përshkruar në detaje vrasja e cila ndodhi në fshatin Bresalc të komunës së Gjilanit.

Aktakuzë për vrasjen tragjike në Bresalc

Prokuroria e Gjilanit ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit Liridon Uruqi, i cili dyshohet për vrasjen që ka ndodhur më 28 korrik 2018, në fshatin Bresalc të Gjilanit.