Postet nga: Leonis Frangu

Leonis Frangu lirohet për herë të dytë nga akuza për terrorizëm

Leonis Frangu sot u lirua për herë të dytë  nga Gjykata e Prishtinës nga vepra penale - pjesëmarrje në terrorizëm.

Leonis Frangu hesht ndaj akuzës për terrorizëm

Leonis Frangu, i akuzuar për terrorizëm ka vendosur të mbrohet në heshtje.

Dëshmitari i mbrojtur tregon për jetën dhe stërvitjet në kampet e Sirisë

I liruar nga gjykata e Prishtinës por i kthyer në rigjykim nga Apeli, Leonis Frangu ka dalë të hënën sërish para gjyqit për t’u ...

Rigjykimi për terrorizëm - Mungon gjykatësi, dështon seanca

Rigjykimi ndaj Leonis Frangut i ngarkuar me vepër penale të terrorizmit ka dështuar të mbahet sot.

Gjykata Vendos për të Akuzuarin për Terrorizëm

Gjykata në Prishtinë e liroi sot Leonis Frangun nga akuza për bashkim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste në luftën e Sirisë.

I Akuzuari për Terrorizëm: Asnjëherë Nuk Kam Qenë në Siri

I akuzuari për terrorizëm, Leonis Frangu, tha se nuk ka shkuar asnjëherë në Siri për të luftuar përkrah formacioneve ushtarake të huaja.

Dëshmitari: Leonis Frangu Luftonte Kundër Kurdëve e Assadit

Leonis Frangu, i akuzuari për pjesëmarrje në organizata terroriste, u deklarua i pafajshëm për akuzat e prokurorisë.

Policia Arreston të Akuzuarin për Terrorizëm

Policia e Kosovës ka arrestuar mbrëmë në Aeroportin e Prishtinës të akuzuarin për terrorizëm, Leonis Frangu.