Postet nga: kundervajtje

Ishte e lejuar vozitja deri në 50 km në orë, voziti 192 km në orë - ky është dënimi që iu shqiptua shoferit

Policia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Ferizaj, mbrëmë në ora 21:20 ka ndaluar një person i cili po drejtonte automjetin e tij dhe shkaktoi kundërvajtje në komunikacion.

Pejë, parkon veturën në shëtitoren rreth Lumbardhit, Policia e gjobit

Një qytetari në Pejë i është shqiptuar gjobë në vlerë 30 euro pasi kishte parkuar makinën në shëtitoren përreth lumit Lumbardh.

Policia dënon dy herë brenda natës shoferin që gati trefishoi shpejtësinë

Policisë së Kosovës i doli punë dy herë radhazi, në të njëjtën natë me një shofer i cili fillimisht ishte dënuar për gati trefishim të ...

Dënohet me 7 muaj burgim me kusht komandanti policor në Zhur për falsifikim të gjobës së kundërvajtjes

Gjykata e Prizrenit të mërkurën e ka dënuar komandantin e stacionit policor të Zhurit, Ziber Susuri nën akuzat se ka falsifikuar dhe ndryshuar një tiketë të ...

Aksioni i Policisë në Ferizaj për parandalimin e aksidenteve, brenda 24 orëve shqiptohen 202 gjoba

Policia rajonale e Ferizajt ka vazhduar me akasionet në identifikim të kundërvajtësve të ndryshëm me synim parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor me ç’rast brenda 24 orëve ...

Aksioni i Policisë së Ferizajt për parandalimin e aksidenteve, vetëm në tetor shqiptohen 2,666 gjoba

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, ka vazhduar aksionet në identifikim të kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion me synim parandalimin të aksidenteve në komunikacionin rrugor me ç’rast ...

Historia e lypësit që po gjobitet me nga 500 euro në Ferizaj

Tash e katër muaj 69-vjeçari nga Korça është duke jetuar në Ferizaj. Duke lypur ai po përpiqet të sigurojë para që të blejë ilaçet pë...

Babai pasi ia gjobisin djalin kanos zyrtarët policorë