Postet nga: aksidente

27 persona të arrestuar në 24 orë

Afër 2 mijë tiketa trafiku janë shqiptar dhe 27 persona janë arrestuar në 24 orët e fundit nga Polica e Kosovës.

Mbi 1,245 gjoba brenda një jave në rajonin e Ferizajt

1 mijë e 245 gjoba kundërvajtëse, 18 heqje të patentave janë shqiptuar ndaj shoferëve nga Policia Rajonale e Ferizajt gjatë javës së kaluar.

Ferizaj, Policia shqiptoi mbi 1 mijë gjoba javën e kaluar për kundërvajtje

Policia Rajonale e Ferizajt njofton se ka ndërmarrë një sërë aktivitetesh në identifikimin e kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion, me qëllim parandalimin e aksidenteve.

Zhvillohet aplikacioni që do të paralajmërojë drejtuesit e mjeteve për historinë e aksidenteve në rrugë

Aplikacioni Waze ka marrë një tjetër funksion shumë të dobishëm që do të rrisë sigurinë e pjesëmarrësve në komunikacion, i cili do të paralajmërojë drejtuesit ...

Dy aksidente trafiku në mes veturave që nga mëngjesi në rajonin e Prishtinës

Për vetëm brenda tri orëve në rajonin e Prishtinës kanë ndodhur dy aksidente trafiku, ku si pasojë janë lënduar dy persona.

Për një javë, 62 aksidente e 1 mijë e 600 gjoba u shqiptuan në rajonin e Ferizajt

1,600 gjoba u shqiptuan gjatë javës së kaluar nga Policia e Ferizajt me qëllim të parandalimit të aksidenteve në këtë rajon.

Me pamje nga aksidentet Policia apelon vozitësit për kujdes të shtuar

Policia e Kosovës ka apeluar pjesëmarrësit në trafik që të kenë kujdes më të shtuar, të respektojnë rregullat dhe shenjat e trafikut rrugor dhe t’u pë...

Emergjenca: 275 persona brenda 24 orëve

275 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Qendrën Emergjente të QKUK-së, gjatë festës së Bajramit.