Postet nga: Aktivitete

Bëhuni pjesë e kampeve verore të organizuara nga OJQ 'TOKA'

Organizata joqeveritare 'TOKA' që ofron programe edukative e inovative vjen më kampe verore për të rinjtë.

'Mirëdita, dobar dan', mes nismave shoqërore, dialogut politik dhe ëndrrave për pajtim

Mes alarmit për bombë, këngëve nacionaliste serbe e protestave të vogla, kosovarët dhe serbët u bashkuan nëpër hapësira kulturore të Beogradit me ...

Mbahet “Java e Shkencës” në Qendrën e Studentëve

Dëshira për të mësuar gjëra të reja dhe dashuria që kanë për shkencën ka bërë disa studentë të Qendrës Studentore në Prishtinë ...

Qeveria publikon agjendën shtetërore të aktiviteteve për Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Qeveria e Republikës së Kosovës ka bërë publike agjendën qeveritare për shënimin e 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2022.

Dita e Çlirimit: Shpend Ahmeti i ndan Sabri Fejzullahut “Çelësin e Prishtinës”

Me rastin e 11 qershorit, Ditës së Çlirimit, kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti i ka ndarë sot “Çelësin e Prishtinës”, këngëtarit Sabri ...

27 vjetori i sulmit të parë mbi familjen Jashari përkujtohet me aktivitete në Skenderaj

Komuna e Skenderajt në shenjë përkujtimi për sulmin e parë mbi familjen Jashari në Prekaz si dhe në kuadër të 'Ditës së Veteranit të Ushtrisë Çlirimtare ...